+46 42 38 54 50 info@pharmaxim.com

Nya lokaler: ”Här i Landskrona har vi fått ett unikt skyltläge”

 

Pharmaxim har några av landets äldsta och mest kända varumärken i portföljen – och har på ett drygt decennium ökat omsättningen med över 100 miljoner. Pharmaxim är också nyinflyttade i nära 4000 kvadratmeter stora lokaler i Landskrona.

”Vi skall dubbla vår omsättning de närmaste tio åren”, säger Johan Bäckström, VD på Pharmaxim, i en intervju med LA Business.

Salubrin, Helosan och Gripen är några av de varumärken som ägs av Pharmaxim, återförsäljare och grossist inom hälsa och hygien för människor och djur. Få har missat de stora skyltarna vid E6 vid infarten till Landskrona.

”Ungefär 40 000 bilar passerar här varje dag, så det är ett unikt skyltläge, säger Johan Bäckström, VD sedan två år tillbaka och en av de 15 medarbetare som har sin arbetsplats i de helt nya lokalerna, på 3 637 kvadratmeter”.

Läs hela artikeln i LA Business här >>