+46 42 38 54 50 info@pharmaxim.com


Arbeta hos oss

 

Pharmaxim är varumärkesägare, återförsäljare och grossist. Vi säljer, distribuerar och marknadsför produkter inom hälsa/hygien/skönhet, läkemedel och djurvård i Norden. Pharmaxim förvaltar och utvecklar starka varumärken inom skönhet och hälsa. Vårt sortiment inkluderar produkter för alla livsstilar och för hela familjen – allt från kosmetik till husapoteket. Pharmaxim erbjuder varumärken inom såväl lantbruk som veterinära läkemedel. Den gemensamma nämnaren är hälsa och välbefinnande för både djur och natur.

Vi ägs sedan 2018 av Lotorp, en bolagsgrupp som långsiktigt förvärvar och utvecklar potenta och lönsamma mellanstora företag. Vi är omkring 16 anställda och omsätter ca 160 miljoner SEK med affärer i alla Nordiska länder. Vårt huvudkontor finns i nybyggda lokaler i Landskrona, där vi också har vårt lager.

Här nedan presenterar vi lediga tjänster hos oss på Pharmaxim. Hittar du ingen ledig tjänst som matchar din profil? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta kandidater. Skicka gärna en presentation av dig själv, samt ditt CV till info@pharmaxim.com.

Välkommen med din ansökan!


 

Just nu har vi inga lediga tjänster.