+46 42 38 54 50 info@pharmaxim.com

Nye lokaler: "Her i Landskrona har vi et unikt butiksvindue"

 

Pharmaxim har nogle af landets ældste og mest kendte varemærker i sin portefølje - og har på lidt over ti år øget omsætningen med mere end 100 millioner svenske kroner. Pharmaxim er også for nylig flyttet ind i næsten 4000 kvadratmeter store lokaler i Landskrona.

"Vi vil fordoble vores omsætning i løbet af de næste ti år," siger Johan Bäckström, CEO for Pharmaxim, i et interview med LA Business.

Salubrin, Helosan og Gripen er nogle af de varemærker, der ejes af Pharmaxim, en forhandler og grossist inden for sundhed og hygiejne til mennesker og dyr. De færreste har overset de store skilte på E6 ved indgangen til Landskrona.

"Der kører ca. 40.000 biler igennem her hver dag, så det er en unik placering for billboards," siger Johan Bäckström, CEO gennem de seneste to år og en af de 15 medarbejdere, der arbejder i de helt nye 3.637 kvadratmeter store lokaler.

Læs hele artiklen i LA Business her >>