+46 42 38 54 50 info@pharmaxim.com

Produktlancering fra Salubrins 130-års jubilæum.

 

Salubrin lancerer to hudplejeprodukter i efteråret 2023, som en del af mærkets 130-års jubilæum. Siden 1893 har Salubrin haft en naturlig plads i husapoteket med beskyttende og beroligende produkter. Til efteråret lanceres et nyt segment, CARE, med produkterne Salubrin SOS Salve og Salubrin SOS Læbepomade.

Salubrin har sine rødder i Eslöv i Skåne. Det var her, Dr. Per Håkansson startede produktionen af Salubrin Concentrated Solution, et produkt, der stadig er værdsat i dag for sine beroligende egenskaber. Siden 2021 har varemærket været ejet af Pharmaxim AB med hovedkontor i Landskrona. Caroline Hansson-Gladh er produktchef og har drevet projektet med at udvikle de to nye hudplejeprodukter.

"Mange mennesker, ligesom jeg selv, har et forhold til Salubrin. Det er et stærkt brand, som vi i Pharmaxim har æren af at forvalte. Når vi nu lancerer vores nye produkter, gør vi det med kvalitet og langsigtet fokus," siger Caroline Hansson-Gladh.

Salubrin SOS Salve og Salubrin SOS Læbepomade er begge udviklet specielt til det nordiske klima. De reparerer tør og sprukken hud med deres plejende egenskaber. De er dermatologisk testede, og de aktive ingredienser er nøje udvalgt til at være effektive og samtidig velegnede til følsom hud.

- "Det har været en vigtig del af arbejdet, at produkterne fungerer til al hud, selv den følsomme babyhud," fortsætter Caroline. "Som mor til to døtre har jeg ofte haft brug for en plejende salve til både mig og mine børn. SOS Salve indeholder for eksempel et ekstra højt niveau af dexpanthenol, og SOS Læbepomade er vandfri. Det er produkter, som jeg selv længes efter og er stolt af at lancere under Salubrin-brandet.

De to nye produkter er en del af plejesegmentet, som supplerer Salubrins eksisterende segmenter SKYDDA og LINDRA. De vil være tilgængelige på apotekerne fra uge 34, men fra uge 32 vil presserepræsentanter kunne bestille prøver.

PRESSEKONTAKT:
Caroline Hansson-Gladh
Product Manager Human Health
caroline.hansson-gladh@pharmaxim.com