Logga in

Våra expertområden | Helosan hudsalva

Helosan hudsalva

I vårt sortiment hittar du flera välkända och etablerade varumärken inom hudvård. Vår största av dessa är Helosan hudsalva som har tjänat som hudsalva i över 60 år.

Helosan original hudsalva

Helosan original är en mjukgörande allround-salva för både människor och djur. Den passar utmärkt till alla typer av torr och känslig hud. Helosan innehåller fuktighetsbevarande och mjukgörande ämnen som liknar hudens naturliga barriärfettämnen, vilket gör den särskilt lämplig för torr, känslig och irriterad hud.  Salvan lägger sig som ett tillfälligt lager ovanpå huden och ger huden tid att återfuktas och gör den motståndskraftig mot yttre påverkningar. Den noggrant utvalda sammansättningen återger huden dess naturliga balans.

Helosan kan med fördel användas på hela kroppen och genom sin sammansättning samt antiseptiska egenskaper är den särskilt lämplig för daglig vård av speciellt utsatta områden, så som händer, fötter, armbågar och knän. Den är lätt att smörja på och tränger snabbt in i huden. Helosan innehåller inga färgämnen eller parfym.

Beställ Helosan hudsalva
Produktblad Helosan original 

Helosan fotsalva

Helosan fotsalva är anpassad för daglig vård av fötterna. Genom att stänga in fötterna i skor och strumpor ändras fotens naturliga fuktbalans, vilket gör huden torr och irriterad. Ofta uppstår också små sprickor som riskerar att infektioner skapas. Fotsalvan mjukgör och skyddar fötterna samtidigt som den löser upp förhårdnader.

Helosan fotsalva innehåller samma välgörande ingredienser som Helosan original och är därför mycket lämplig för torra och spruckna fötter. Fotsalvan innehåller också karbamid samt mjölksyra som sänker fotens pH-värde och därigenom hämmar illaluktande fotsvett. Mjölksyran hämmar också uppkomsten av fotsvamp.

Beställ Helosan fotsalva
Produktblad Helosan fotsalva

Helosan sol

Helosan sol är en solskyddskräm med solskyddsfaktor 8 framtagen för att skydda kons juver mot solens brännande och uttorkande strålar. Helosan sol är även lämplig som solskyddskräm för utsatta, ljusa och sparsamt pigmenterade hudpartier på andra djur, så som t.ex. hästens mule.

Beställ Helosan sol
Produktblad Helosan sol

Läs gärna mer om Helosan på vår hemsida www.helosan.se












Helosan hudsalva






Helosan fotsalva

Helosan sol
Pharmaxim AB; info@pharmaxim.com
Tel: +46 42 38 54 50 Fax: +46 42 38 54 40
Copyright © 2011 www.pharmaxim.com